Open top menu
Ένα υπέροχο νέο! Το τρίτο μου βιβλίο “Party”, εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Ένα υπέροχο νέο! Το τρίτο μου βιβλίο “Party”, εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

PARTY
Ναι εντάξει καταλάβατε τι θέλω να πω! Αν και η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να πω μια μικρή ιστορία, ένα μικρό παραμύθι…ξέρετε από αυτά που έχουν νεράιδες και καλά ξωτικά, αλλά και κακούς λύκους και μάγισσες…από αυτά που ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα αλλά πάντα υπάρχει μια νεράιδα που  με το ραβδάκι της θα σκορπίσει παντού την αστερόσκονη και θα νικήσει το κακό, τα καλά ξωτικά θα βρούνε τη δύναμη να βοηθήσουν και ο κακός ο λύκος ( ή τελοσπάντων διαλέξτε όποιον κακό θέλετε από το δικό σας παραμύθι!) δε θα καταφέρει τελικά να κάνει το κακό που ήθελε. Πολλές φορές η ζωή είναι ακριβώς όπως τα παραμύθια που μας διάβαζε η γιαγιά και ο παππούς στο κρεβάτι για να κοιμηθούμε και ναι θα έχετε δίκιο αν μου πείτε πού βρίσκεται ο πρίγκηπας μέσα στο παραμύθι, οπότε και θα σας πω ότι όντως το καλό με τα παραμύθια είναι ότι πάντα υπάρχει και ένας πρίγκηπας…όταν θα μάθω το τέλος της ιστορίας θα σας το πω!
Στις 6 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το τρίτο μου βιβλίο, το “Party” από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ και για μένα όλο αυτό είναι ένα πανέμορφο παραμύθι! Ξεκίνησε πριν 3 χρόνια με το πρώτο μου βιβλίο που έβγαλα μόνη μου (δες εδώ), μέχρι που το πήρε ο εκδοτικός και το βγάλαμε ανανεωμένο(“Cupcakes”) και στη συνέχεια δημιουργήσαμε και το δεύτερο (“Cookies”). Μέσα σ αυτά τα 3 χρόνια έγιναν πολλά στη ζωή μου και ο χρόνος έδειξε ότι και η οποιαδήποτε δυσκολία ήταν για καλό..εξάλλου ο λαός μας είναι σοφός όταν λέει “κάθε εμπόδιο για καλό”.
sugar buzz_small
Τώρα το πώς ξεκίνησε όλο αυτό και πώς έφτασα στα βιβλία, όπως έχω πει αρκετές φορές όσο σπούδαζα στο Πολυτεχνείο έφτιαχνα πάντα γλυκά, γιατί το έβλεπα σαν ένα είδος τέχνης και παράλληλα μαγείρευα, ειδικά όταν έρχονταν φίλοι στο σπίτι και ήταν οι πρώτοι επίσημοι δοκιμαστές μου! Και τους λατρεύω όλους και από το προπτυχιακό και από το μεταπτυχιακό, γιατί με στήριξαν και με στηρίζουν είτε έχουμε χαθεί με άλλους είτε βρισκόμαστε συχνά! Και μετά το βασικότερο όλων η οικογένειά μου! Δεν υπάρχει πιο τέλειο συναίσθημα από το να βλέπεις τους γονείς σου να είναι δίπλα σου και να σε βοηθάνε…και δε θα ξεχάσω ποτέ στην πρώτη παρουσίαση του πρώτου βιβλίου όταν μέσα στο άγχος μου μπροστά στον κόσμο, το βλέμμα μου έπεσε πάνω στα συγκινημένα μάτια των γονιών μου…Και φυσικά όταν λέω οικογένεια, τα υπόλοιπα αγαπημένα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα μου είναι ο αδερφός μου, η αδερφή της μαμάς μου και τα παιδιά της – μικρά μου ξαδέρφια…που δοκιμάζουν πάντα (και δεν ξέρετε τι πάει να πει ηπειρώτικες παραξενιές όταν έχουμε μεγαλώσει με κλασικά φαγητά και πίτες!).
Το καινούριο βιβλίο λοιπόν είναι ένας τρόπος να δείξεις την αγάπη σου μέσα από το φαγητό, στην οικογένειά σου και στους φίλους σου! Εξάλλου το πάρτι είναι μια ευκαιρία για διασκέδαση, χαρά, γέλια και ειδικά όταν συνδυαστεί με χειροποίητα φαγητά και γλυκά, αποκτά μεγαλύτερη αξία. Αλλά και μια συγκέντρωση στο σπίτι με λίγους καλούς φίλους, πάλι σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις απλά πιάτα με υλικά που βρίσκεις εύκολα και πίστεψέ με θα πάρεις ιδιαίτερη χαρά όταν θα μαζεύεις τα ¨μπράβο¨! Δε χρειάζονται πολύπλοκες συνταγές και γεύσεις, νομίζω τελικά ότι αυτό που χρειάζεται είναι λίγο παραπάνω όρεξη και όπως λέω και κάπου μέσα στο βιβλίο άντε και μερικά σημαιάκια και ομπρελίτσες!
Δε θέλω να σας κουράσω άλλο, γι αυτό και θα σας αφήσω με την αγάπη μου και τα ευχαριστώ για την στήριξη που παίρνω από εσάς όλα αυτά τα χρόνια.
ΥΓ: Και φυσικά πολλά ευχαριστώ και στη γραφίστριά μου για την υπέροχη δουλειά που έκανε και πάλι.
Και σ΄όλα τα παιδιά στις εκδόσεις Ψυχογιός που πιστεύουν στη δουλειά μου και έχουμε μια υπέροχη συνεργασία!
Athina Panou
Written by Athina Panou

Δεν υπάρχουν σχόλια, ακόμη.

Κάνε εσύ το πρώτο σχόλιο!

<

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.